.
Ο περιπατητικός αγώνας

Διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 30 Απριλίου 2022 ο Περιπατητικός Αγώνας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών με αφετηρία το Πάνω Γεφύρι του Λουσίου και τερματισμό την Πλατεία του χωριού μας. Υπήρξαν δύο διαδρομές, μία των τεσσάρων χιλιομέτρων και μία των δύο. Στην πεζοπορία συμμετείχαν τριαντατρία (33) άτομα. Εθελοντική εργασία (γραμματιακή υποστήριξη και προετοιμασία γεύματος) προσέφεραν είκοσι (20) άτομα, με συμμετοχή από την Καρύταινα και το Παλαιοκαστρο. Μετά τον τερματισμό προσφέρθηκε φαγητό και ποτά.

Αγαπητοί πατριώτες και πατριώτισσες, με την ευκαιρία του εορτασμού του πολιούχου του χωριού μας Αγίου Αθανασίου επισκόπου Αλεξάνδρειας, ογανώσαμε για πρώτη φορά εφέτος περιπατητικο αγώνα, από το γεφύρι Κοκκορη μέχρι την πλατεία Αγίου Αθανασίου, υλοποιώντας πρόταση του Ταμία του Συλλόγου Γιάννη Γιαννακοπουλου, την οποία το Δ.Σ. είχε αποδεχτεί ενθουσιωδώς.

Η καλλιτεχνική επιμέλεια της αφίσας, της αθλητικής μπλούζας και του αναμνηστικού διπλώματος φέρει την υπογραφή της Χριστίνας Αλεξίου του Κωνσταντίνου, κόρης της Ιωάννας Κ. Τσουτσάνη.

Ο Σύλλογος ευελπιστεί ότι η εκδήλωση αυτή θα γίνει θεσμός, ο οποίος τις επόμενες φορές θα γίνεται όλο και καλύτερος και με περισσότερη συμμετοχή. Σημειώνουμε ότι την επομένη, Κυριακή και Πρωτομαγιά, ετελέσθη η Θεία Λειτουργία της εορτής του πολιούχου του χωριού Αγίου Αθανασίου (2 Μαΐου).

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες και Χριστός Ανέστη. Και ευχαριστίες σε όσους και όσες εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Καθώς και στους χορηγούς, STOSA Γεωργακίλας από την Καλαμάτα (που μας προσέφερε τις φανέλες με τον λογότυπο), Καρβέλας (τυροπιτακια και σπανακοπιτακια), Κουρετας (νερά και χυμούς), Βασιλόπουλος (νερά και αναψυκτικά) και το σούπερ μάρκετ Παναγιωτοπουλος (νερά και μπανάνες).

Σχόλια (2)
  1. Ατσιχωλίτης says:

    Πάντα τέτοια! Και χρόνια πολλά…

  2. Άννα Ανάγνου says:

    Μπράβο σας! Να επαναληφθεί…

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *