Εισαγωγή Επικοινωνία    Συζήτηση    Σύνδεση
Περί του ιστοτόπου

Από 1η Σεπτεμβρίου 2014, λειτουργεί η ανανεωμένη ιστοσελίδα του Συλλόγου Ατσιχωλιτών, με τη νέα και πιο εύχρηστη διεύθυνση και με το επίσημο λατινικό όνομα του χωριού, https://atsicholos.gr/.

Ο ιστότοπος, εκτός των άλλων, διαθέτει τώρα ένα πιο εύχρηστο άλμπουμ φωτογραφιών (βλ. Άλμπουμ) «τραπέζι» ζωντανής συζήτησης μεταξύ των επισκεπτών (βλ. Συζήτηση), τον συνημμένο ιστότοπο Γενεαλογικών δένδρων κτλ.

Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί ως χρήστης / συνεργάτης του ιστοτόπου (βλ. Σύνδεση) και αφού πιστοποιηθεί από τον Σύλλλογο, μπορεί να συνδεθεί και να αναρτά σελίδες, φωτογραφίες κτλ. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες / συνεργάτες έχουν επίσης δυνατότητα πλήρους πρόσβασης στο αρχειακό υλικό του ιστοτόπου (βλ. Αρχεία)

Πέραν της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που αναφέρεται στη σχετική σελίδα (webmaster@atsicholos.gr), μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ιστότοπο κατ’ ευθείαν (βλ. Επικοινωνία). Επί πλέον, κάθε σελίδα διαθέτει «φόρμα» σχολίων, τα οποία, θεωρούμε σημαντικά, καθώς και τις παρατηρήσεις σας, όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα στο οποίο αναφέρεται η σελίδα, αλλά για την εν γένει βελτίωση του ιστοτόπου. Περιμένουμε…

Ο νέος ιστότοπος του Συλλόγου Ατσιχωλιτών απευθύνεται στα μέλη του Συλλόγου και όλους τους Ατσιχωλίτες ζητώντας τη βοήθειά τους ως πρός τα εξής:

1. Έφ΄ όσον έχετε τη δυνατότητα να μας στέλνετε κείμενα σχετικά με την ιστορία, τα έθιμα και τις παραδόσεις, τα αξιοθέατα του χωριού, καθώς και ειδήσεις (σε περιορισμένο κείμενο), που αφορούν το χωριό και τους απανταχού Ατσιχωλίτες. Και ηλεκτρονικά αντίγραφα από αρχειακό υλικό (παλιές φωτογραφίες, έγγραφα κτλ.) το οποίο έχετε στην κατοχή σας.

2. Παρακαλούμε, τέλος, να μας αποστείλετε όσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις (Email) Ατσιχωλιτών διαθέτετε. Ευχαριστούμε.

Όροι χρήσης

Σύμφωνα με τους όρους τού διαδικτύου και τις αρχές τού ιστοτόπου μας, δεν επιτρέπονται τά ρατσιστικά, ξενο­φοβικά, ομοφοβικά, συκοφαντικά δημοσιεύματα και σχόλια, που θίγουν τήν υπόληψη άλλων ατόμων, υποκινούν διακρίσεις ή προκαλούν μίσος ατόμου ή ομάδας ανθρώπων διαφορετικής εθνικότητας, εθνότητας, φυλής ή θρη­σκείας, υποκινούν εγκληματικές ενέργειες κατά προσώπων, υποκινούν αυτοκτονίες, δικαιολογούν εγκλήματα πολέμου ή εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί τα λεγόμενα cookies για τη λειτουργία του. Σε καμιά περίπτωση δεν θίγονται τά προσωπικά σας δεδομένα με τη χρήση τους.