.
Συμβολική κοπή πίτας του Συλλόγου

Συμβολική κοπή πίτας του Συλλόγου Ατσιχωλιτών για το νέο έτος πραγματοποίησε χθες Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 στη δεύτερη συνεδρίασή του και στα γραφεία του Συλλόγου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, με την παρουσία 6 εκ των 7 μελών του, ήτοι του Προέδρου Θοδωρή Γ. Τσουτσάνη, του Αντιπροέδρου Γιάννη Θεοχάρη, του Γραμματέως Γιώργου Αλεξίου, του Ταμία Γιάννη Γιαννακόπουλου και των μελών Θοδωρή Κ. Τσουτσάνη και Άννας Μεργούπη (απουσίαζε ο Κωνσταντίνος Μπρούστας). Παρευρέθησαν ο Προέδρος και η Γραμματέας του απελθόντος Δ.Σ. Τάσος Σκουρλάς και Αθηνά Σεΐζη, καθώς και το μέλος της Ε.Ε. Αργύρης Δρακόπουλος.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η λειτουργία και η περαιτέρω αξιοποίησή του Εντευκτηρίου και του Ξενώνα του χωριού. Τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στην επόμενη συνεδρίαση που προγραμματίστηκε για τις 19 Φεβρουαρίου 2022. Παράλληλα προωθήθηκε η αποστολή του Ημερολογίου έτους 2022 στα μέλη.

Συζητήθηκε επίσης η ανάγκη επισκευής τής κεραμοσκεπής του Εντευκτηρίου, καθώς και η ολοκλήρωση της πλακόστρωσης και ο καλλωπισμός του προαυλίου του Αγίου Αθανασίου. Προς τούτο ο Σύλλογος απευθύνει έκκληση στα μέλη και τους απανταχού Ατσιχωλίτες προκειμένου να συμβάλουν οικονομικά κατά το δυνατόν (IBAN GR3801720570005057063206873 Τράπεζα Πειραιώς).

Τέλος, σύμφωνα με έγγραφο του Πρωτοδικείου Αθηνών, καμία προσφυγή κατά των τελευταίων αρχαιρεσιών (εκλογής νέου Δ.Σ και Ε.Ε.) τής 28ης Νοεμβρίου 2021 δεν έχει γίνει και κατά συνέπεια οι αρχαιρεσίες διεξήχθηκαν κανονικά…

Σχόλια (2)
  1. Ατσιχωλίτης says:

    Για δεύτερη χρονιά δεν είχαμε τη χαρά να βρεθούμε όλοι μαζί στη συνεστίαση και να κόψουμε την πίτα. Του χρόνου με υγεία!

  2. Τάσος Σαλαπάτας says:

    Καλή δύναμη στους δύσκολους καιρούς!

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *