.
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Την περασμένη Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 το πρωί, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γορτυνίων στην Ομόνοια, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση τού Συλλόγου Ατσιχωλιτών.

Μετά το πέρας συζήτησης του οικονομικού και απολογιστικού έργου της απερχόμενης διοίκησης του Συλλόγου διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ψήφισαν περίπου 170 μέλη και στο νέο 7μελές Δ.Σ. αναδείχθηκαν κατά σειράν οι Τσουτσάνης Θεόδωρος του Γεωργίου, Τσουτσάνης Θεόδωρος του Κωνσταντίνου, Γιαννακόπουλος Ιωάννης, Αλεξίου Γεώργιος, Μπρούστας Κωνσταντίνος, Μεργούπη Άννα και Θεοχάρης Ιωάννης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός 15 ημερών από τής εκλογής του. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ευχόμαστε επιτυχία στο έργο τών νεοεκλεγέντων μελών και ευχαριστούμε τα απερχόμενα μέλη για τη συνεργασία και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Τάσο Σκουρλά και τον ταμία Γιάννη Γιαννακόπουλο(του οποίου οι πολύχρονες έρευνες και τα οικογενειακά διαγράμματα υπήρξαν η αφετηρία του συμπληρωματικιού ιστότοπου με τα γενεαλογικά δένδρα των Ατσιχωλιτών, βλ. εδώ…).

Μ.Μ.
Σχόλια (2)
  1. Παναγιώτα Σωτηροπούλου says:

    Καλημέρα στους πατριώτες! Έμαθα ότι κάποιος σκέφτεται να υποβάλει ένσταση εγκυρότητας εκλογών! Μετά την πρωτοφανή συσπείρωση απο νέους ανθρώπους στις εκλογές αυτές, μόνο κακό θα προκαλούσε αυτή η πράξη. Ας επικεντρώνουμε στην ουσία και όχι στους τύπους.
    Εύχομαι να ειναι μια λάθος φήμη αυτή η είδηση και το νέο Δ.Σ. να συγκροτηθεί σύντομα και να πραγματοποιήσει το έργο για το οποίο εκλέχτηκε. Και πρώτα απ’ όλα τη συσπείρωση τών ενεργών Ατσιχωλιτών.

    1. Ατσιχωλίτης says:

      Σωστά είναι αυτά που λες, αλλά ας μη δίνουμε διάσταση σύγκρουσης για το καλό του χωριού…

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *