.
Η εκδρομή στον Αγιοταξιάρχη

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πλήθος Ατσιχωλιτών καθώς και ένα πούλμαν με 30 συμπατριώτες από την Αθήνα τίμησαν τον Άγιο Ταξιάρχη τους, χθες Κυριακή 6 του μηνός, προπαραμονή της κανονικής εορτής.

Στο ανακαινισμένο εκκλησάκι έξω από το χωριό, πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία, Αρτοκλασία, δέηση υπέρ υγείας των παρευρισκομενων και μνημόσυνο με κόλλυβα για τους κεκοιμημενους Ατσιχωλίτες. Μετά το πέρας αυτών, στο χωριό, στο προαύλιο του Αγιοθανάση και στο Εντευκτήριο του Συλλόγου (παλαιό Δημοτικό Σχολείο), ακολούθησε συνεστίαση με τη συμμετοχή 70 ατόμων.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στα επίτιμα μέλη του Συλλόγου, Τάσο Σκουρλα, Ηλία Καψιμαλη, Αργύρη Δρακοπουλο και Θανάση Δρακοπουλο, που στέκονται αρωγοί σε όλες μας τις προσπάθειές μας. Επίσης, στους πρωτεργάτες όλης αυτής της προσπάθειας, των ανακαινήσεωντων ιερών ναών, Αγίου Αθανασίου, Αγίου Γεωργίου και των Αγίων Ταξιαρχων, Βούλα και Βάσω Μπερζελετου και Θοδωρή Κ. Τσουτσάνη, οι οποίοι με απαράμιλλο ζήλο και προσωπική εργασία κινητοποιησαν όλους εμάς γι’αυτό το εξαίσιο αποτέλεσμα.

Και του χρόνου!

ΘΟΔΩΡΗΣ. Γ. ΤΣΟΥΤΣΑΝΗΣ, Πρόεδρος του Δ.Σ.

* Βλ. Άλμπουμ με φωτογραφίες…

Σχόλια (2)
  1. Ανώνυμος εκδρομέας says:

    Θεωρώ παράλειψη του Συλλόγου και όχι μόνο την έκφραση ιδιαίτερων ευχαριστιών στο Μέλος του Δ.Σ. κυρία Άννα Μεργούπη για τις ιδιαίτερες προσπάθειες που κατέβαλε να φέρει σε πέρας την όλη οργάνωση της εκδρομής.

    1. Θοδωρής Τσουτσάνης, Πρόεδρος του Δ.Σ. says:

      Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, εκφράζουμε τη συγγνώμη μας και φυσικά τις συναδελφικές ευχαριστίες μας στην Άννα και όχι μόνο γι’ αυτή την εκδρομή.

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *