.
Από το Πάνω Γεφύρι…

Όπως είναι γνωστό, το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών στην τελευταία συνεδρίασή του αποφάσισε να διοργανώσει «αγώνα» πεζοπορίας την Άνοιξη στο χωριό.

Πάσχα φέτος έχουμε στις 24 Απριλίου, το επόμενο Σάββατο, παραμονή του Θωμά, 30 Απριλίου 2022 το απόγευμα, θα ξεκινήσουμε με αφετηρία το Πάνω Γεφύρι (φωτογραφία του 1950), τον Αγιαντρέα και την Αρχαία Γόρτυνα και τερματισμό την πλατεία του χωριού.

Όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος με κάθε τρόπο μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, είτε ως διαγωνιζόμενοι είτε ως εθελοντές να βοηθήσουν στη διοργάνωση είτε απλώς ως θεατές…

Σχόλια (3)
  1. Ατσιχωλίτης says:

    Έ, κάτι είχατε πει και για έπαθλα! Κανένα αρνί για τον νικητή;

  2. Κυριάκος Παπανικολάου says:

    Ώρα εκκίνησης; Μήκος διαδρομής; Χρονική διάρκεια; Ώρα εκκίνησης;

    1. Ιωάννης Γιαννακόπουλος. says:

      Η διαδρομή είναι περίπου 4 χιλιόμετρα ανηφορική. Δεν υπάρχει χρονικό όριο. Με περπάτημα είναι 1 με 1,5 ώρα .Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ώρα. Σίγουρα το απόγευμα του Σάββατου . Λέμε περίπου 17:00.Η ώρα θα εξαρτηθεί από τον καιρό ώστε να είναι ημέρα με φως και να μην σκοτεινιάσει. Να μας συγχωρούν οι φίλοι μας για τις μη ακριβείς πληροφορίες. Είναι κάτι καινούργιο που κάνει ο σύλλογος. Όλα θα εξαρτηθούν από την προσέλευση και τις συμμετοχές. Ευχαριστώ. Ιωάννης Γιαννακόπουλος.

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *