.
Αποφάσεις του Δ.Σ. - 19.02.2022

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα Σάββατο 19 του μηνός στα γραφεία του Συλλόγου η τρίτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Απουσίαζε και σ’ αυτή τη συνεδρίαση χωρίς ειδοποίηση το νεοεκλεγμένο μέλος Κωνσταντίνος Μπρούστας και σύμφωνα με το καταστατικό τη θέση του καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα πρώην Γραμματέας του Δ.Σ. Αθηνά Σεΐζη, η οποία στην επόμενη συνεδρίαση θα προταθεί να αναλάβει εκ νέου αυτή τη θέση.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με έγγραφο του Πρωτοδικείου Αθηνών, καμία προσφυγή κατά των τελευταίων αρχαιρεσιών (εκλογής νέου Δ.Σ και Ε.Ε.) τής 28ης Νοεμβρίου 2021 δεν έχει γίνει και κατά συνέπεια οι αρχαιρεσίες διεξήχθηκαν κανονικά.

Στη χθεσινή συνεδρίαση εκλήθη και παρευρέθη ο πρώην Πρόεδρος Τάσος Σκουρλάς. Το Δ.Σ. αποφάσισε τα εξής:

1. Να δεχθεί προσφορές για την αντικατάσταση της κεραμοσκεπής του πρώην Δημοτικού Σχολείου και νυν Εντευτηρίου του χωριού και για την τοποθέτηση στεγάστρου στην κεντρική είσοδο του Ξενώνα του χωριού προς αποφυγή της εισροής βρόχινων υδάτων στον εσωτερικό του χώρο, καθώς και για την τοποθέτηση μιας εξωτερικής πόρτας και ενός παραθύρου στο ισόγειο του Ξενώνα, για να να αφαλιστεί ο χώρος.
2. Τον προγραμματισμό και διοργάνωση «αγώνα» πεζοπορίας μετ’ επάθλων από την Αρχαία Γόρτυνα στο χωριό την Άνοιξη με πιθανή ημερομηνία την 30ή Απριλίου 2022 ημέρα Σάββατο, καθώς και πρόβλεψη για την πραγματοποίηση του πανηγυριού τής Παναγίας, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας, με πιθανή ημερομηνία το Σάββατο 13 Αυγούστου 2022.

Όσον αφορά το Μητρώο Μελών άρχισε η διαδικασία εκκαθάρισής του. Εκκρεμεί εκ νέου συζήτηση για την ολοκλήρωση της πλακόστρωσης και τον καλλωπισμός του προαυλίου του Αγίου Αθανασίου. Προς τούτο ο Σύλλογος απευθύνει εκ νέου έκκληση στα μέλη και τους απανταχού Ατσιχωλίτες προκειμένου να συμβάλουν οικονομικά κατά το δυνατόν (IBAN GR3801720570005057063206873 Τράπεζα Πειραιώς).

Σχόλια (1)
  1. Ατσιχωλίτης says:

    Εθεάθη στο χωριό…

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *