Κοιτίς της επαρχίας μας
Ο ΑΤΣΙΧΩΛΟΣ
.
Ο καιρός στο χωριό ώρα 03.31΄ -
Τελευταία νέα…

Έγινε χθες Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 μετά το μεσημέρι στην ταβέρνα «Αργώ», Καρκαβίτσα 16 και Αντιπάρου 2, στο Περιστέρι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος». Ακολούθησε συνεστίαση και χορός με ζωντανή μουσική και με την παρουσία πολλών συγχωριανών μας και επισήμων. Βλ. δημοσίευση…

Απογοητευτικά τα ληξιαρχικά στοιχεία για τον Νομό Αρκαδίας το 2023. Ειδικά στον Δήμο Μεγαλόπολης, στον οποίο ανήκει και ο Ατσίχωλος, καταγράφηκαν 26 γάμοι και 6 σύμφωνα συμβίωσης, 262 θάνατοι και μόνο 1 (μία!) γέννηση. Στο Ληξιαρχείο του Δήμου Τρίπολης ωστόσο δηλώθηκαν συνολικά 125 γεννήσεις, ελπίζοντας ότι κάποιες απ’ αυτές να αφορούν τις επαρχίες του νομού, αφού όλοι οι τοκετοί στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο δηλώνονται στο Ληξιαρχείο Τρίπολης…

Σχόλια (15)

Τα σχόλια εδώ αναφέρονται και σε προηγούμενες ειδήσεις...

 1. Ο/Η Πολυτίμη Πρίφτη λέει:

  Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία, αγάπη και ειρήνη!

 2. Ο/Η Κυριάκος Ν. Παπανικολάου λέει:

  Καλή Χρονιά με Υγεία για όλους. Επιθυμώ να εγγραφώ ως μέλος του συλλόγου. Ενημερώστε με τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ.

  1. Ο/Η Διαχείριση λέει:

   Ευχαριστούμε, θα ενημερωθείτε σύντομα.

 3. Ο/Η J. Drakos, USA λέει:

  Χρόνια πολλά και καλή χρονιά στην πατρίδα!

 4. Ο/Η Μ.Μ. λέει:

  Στο καλό, ξάδερφε…

 5. Ο/Η Ατσιχωλίτης λέει:

  Συγχαρητήρια στον Σύλλογο και στον επιμελητή για την πληρότητα της ιστοσελίδας και την άμεση ενημέρωση των συμπατριωτών μας!

 6. Ο/Η Μ.Μ. λέει:

  Αθανασία, Γιώργο, θερμά συλλυπητήρια…

 7. Ο/Η Ατσιχωλίτης λέει:

  Καλή επιτυχία! Έτσι, να εκλεγεί ο αξιότερος…

 8. Ο/Η Γιάννης Λ. λέει:

  Επίσης! Με Υγεία…

 9. Ο/Η Κ. Δρακόπουλος Άγγελος λέει:

  Πωλείται οικία: https://www.spitogatos.gr/aggelia/1113794720

 10. Ο/Η Λαμπρόπουλος Χρήστος λέει:

  Αξιότιμα μέλη του συλλόγου μας, Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία. Θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κατέθεσα το ποσό των €50 προς ενίσχυση του συλλόγου του χωριού μας. Θα ήθελα να με ενημερώσετε, τι χρειάζεστε, (και πόσο κοστίζει) για να λαμβάνω το ημερολόγιο. Η διεύθυνση που μπορείτε να μου το στείλετε είναι: Ιερέων Μακρόπυλων 13 - Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ. 173-43. Τηλ. 6974192861.

 11. Ο/Η J. Drakos, USA λέει:

  Καλή χρονιά στην πατρίδα!

 12. Ο/Η Κυριάκος Παπανικολάου λέει:

  Καλημέρα με υγεία για όλους! Χαίρομαι που βλέπω συμπατριώτες του πατέρα μου αείμνηστου Νίκου Παπανικολάου του Κυριάκου, να ασχολούνται ενεργά με τον τόπο τους, σε κάθε τομέα. Οι αναμνήσεις από το χωριό, σε εκδρομές με τους γονείς μας, είναι έντονες, αν και δεν το επισκέπτομαι πλέον συχνά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ενδιαφέρομαι να λαμβάνω το ετήσιο ημερολόγιο Ατσιχωλιτών, όταν εκδίδεται και παρακολουθώντας την ιστοσελίδα να συμμετέχω σε όποιες δραστηριότητες μπορώ. Συγχαρητήρια σε όλους σας για την αξιόλογη προσπάθεια και καλή συνέχεια!

  1. Ο/Η Διαχείριση λέει:

   Εκ μέρους του Συλλόγου, ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Έγινε εγγραφή σας στο Μητρώο μας, για την αποστολή προσκλήσεων, Ημερολογίου και τα λοιπά.

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *