.
Καλά Χριστούγεννα…

Καλύτερα από πέρυσι! Μπαίνουμε στην εβδομάδα των Χριστουγέννων… Ο ιστότοπος του χωριού εύχεται στους Ατσιχωλίτες και Ατσιχωλίτισσες, Γορτυνίους και Αρκάδες όπου γης Καλά Χριστούγεννα! Το νέο Δ.Σ. τού Συλλόγου Ατσιχωλιτών εκφράζει επίσης τις δικές του ευχές:

Ο κορονοϊός έφερε τα πάνω - κάτω στη ζωή και στις ανειλημμένες υπο­χρεώσεις μας. Ο Σύλλογος ανέστειλε και φέτος τις προγραμματισμένες δραστηριότητές του. Έτσι δεν πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις στο χωριό (Κοπή Πίτας, Γιορτή του Αγίου Αθανασίου, Δεκαπενταυγουστος, Ταξιαρχών και λοιπά). Καταβάλλεται πάντως προσπάθεια για την επανέκδοση του Ημερολογίου (έτους 2022).

Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε, να αποκατασταθεί σύντομα η υγειονομική κατάσταση στην πατρίδα μας και παγκοσμίως, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες. Θα έχουμε τότε μπροστά μας τον χρόνο, αφού επανέλθουμε και να συνεχίσουμε τις δραστηριότητές μας όπως πρώτα και καλύτερα.

Ευχόμεθα σε όλους, στα μέλη του Συλλόγου, τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, Καλά Χριστούγεννα! Και το Νέο Έτος 2022 να βρει όλους και όλες μας καλύτερα απ’ αυτό που φεύγει… Και προπαντός υγιείς!

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΣΙΧΩΛΙΤΩΝ
Σχόλια (2)
  1. Ατσιχωλίτης says:

    Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες!

  2. Θεόδωρος Γ. Τσουτσάνης says:

    Να ευχηθώ και προσωπικά Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα στους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, με υγεία και χαρές στις οικογένειες τους. Ευχή μου, είναι του χρόνου να ανταμωθούμε στην κοπή της πίτας και να γιορτάσουμε αυτές τις ιδιαίτερες για όλους μας ημέρες, όπως θα έπρεπε!

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *