Κοιτίς της επαρχίας μας
Ο ΑΤΣΙΧΩΛΟΣ
.
Ο καιρός στο χωριό ώρα 03.13΄ -
Τελευταία νέα…

5 Ιουνίου, Παγόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος. Βλ. δημοσίευση…

Απεβίωσε την 1η Ιουνίου 2023 στην Αθήνα σε ηλικία 53 ετών η Παναγιώτα Λουμιώτη, θυγατέρα της Μαρίας Κόκκορη και του Αντωνίου Σπυρόπουλου*. Η κηδεία της ετελέσθη την 3η Ιουνίου 2023 στο Κοιμητήριο Καλαμάτας. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

* Επιλέξτε το όνομα για να δείτε τον γενεαλογικό κλάδο…

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 και ώρα 18.30΄στον Πειραιά, στον χώρο Shakespeare in Love, Αγίου Σπυρίδωνος 3, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου «Άγριο χάραμα» της Ευαγγελίας Ευσταθίου, κόρης της συμπατριώτισσάς μας Πόπης Κόκκορη και του Μιχάλη Ευσταθίου. Βλ. δημοσίευση…

Ανακοίνωση πρόσληψης Εργατών Δασοπροστασίας 4μηνης απασχόλησης από τον Δήμο Μεγαλόπολης. Βλ. λεπτομέρειες…

Προκηρύχθηκαν τρεις (3) θέσεις εργασίας για τη Μονάδα 5 της ΔΕΗ Μεγαλόπολης με 8μηνη σύμβαση. Βλ. λεπτομέρειες…

Εκλογικά αποτελέσματα Ατσιχώλου: ΝΔ 16, ΣΥΡΙΖΑ 8, ΠΑΣΟΚ 5, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 1, ΝΙΚΗ 1. Σταυροί: Βλάσης 16 (ΝΔ), Παπαηλιού 2, Στάικος 2, Γιαννούλη, Παπαδόπουλος 1 (ΣΥΡΙΖΑ), Κωνσταντινόπουλος 1 (ΠΑΣΟΚ), Ματζιώρη 1 (ΝΙΚΗ).

Στην Αθήνα, στον Β2 Τομέα Δυτικής Αττικής εξελέγη με το ΚΚΕ και 11.272 σταυρούς η ΔΑΓΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του Αθανασίου, κόρη της συμπατριώτισσάς μας Γεωργίας Θεοδωρόπουλου. Συγχαρητήρια! Βλ. δημοσίευση…

Απεβίωσε την 15η Μαΐου 2023 στην Αθήνα σε ηλικία 76 ετών ο Ανδρέας Τσουτσάνης του Θεοδώρου. Η κηδεία του ετελέσθη την 18η Μαΐου 2023 στην Ευαγγελίστρια Περιστερίου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του. Βλ. επικήδειο…

Εις μνήμην…

Χρηματικά ποσά τριακοσίων ευρώ στη μνήμη του Ανδρέα προσέφεραν στο Δ.Σ. του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Ατσιχώλου η οικογένειά του, καθώς και οι Βούλα και Βασιλική Μπερτζελέτου, Θοδωρής Κ. Τσουτσάνη, Αγγελική Τσουτσάνη, Ιωάννα Τσουτσάνη και Κώστας Αλεξίου, Μαρία Τσουτσάνη - Γεωργοπούλου, Μαρία Πάσχου και Πάνος Παναγιωτής. 

Σχόλια (7)
 1. Ο/Η Γιάννης Λ. λέει:

  Επίσης! Με Υγεία…

 2. Ο/Η Κ. Δρακόπουλος Άγγελος λέει:

  Πωλείται οικία: https://www.spitogatos.gr/aggelia/1113794720

 3. Ο/Η Λαμπρόπουλος Χρήστος λέει:

  Αξιότιμα μέλη του συλλόγου μας, Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία. Θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κατέθεσα το ποσό των €50 προς ενίσχυση του συλλόγου του χωριού μας. θα ήθελα να με ενημερώσετε, τι χρειάζεστε, (και πόσο κοστίζει) για να λαμβάνω το ημερολόγιο. Η διεύθυνση που μπορείτε να μου το στείλετε είναι: Ιερέων Μακρόπυλων 13 - Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ. 173-43. Τηλ. 6974192861.

 4. Ο/Η J. Drakos, USA λέει:

  Καλή χρονιά στην πατρίδα!

 5. Ο/Η Κυριάκος Παπανικολάου λέει:

  Καλημέρα με υγεία για όλους! Χαίρομαι που βλέπω συμπατριώτες του πατέρα μου αείμνηστου Νίκου Παπανικολάου του Κυριάκου, να ασχολούνται ενεργά με τον τόπο τους, σε κάθε τομέα. Οι αναμνήσεις από το χωριό, σε εκδρομές με τους γονείς μας, είναι έντονες, αν και δεν το επισκέπτομαι πλέον συχνά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ενδιαφέρομαι να λαμβάνω το ετήσιο ημερολόγιο Ατσιχωλιτών, όταν εκδίδεται και παρακολουθώντας την ιστοσελίδα να συμμετέχω σε όποιες δραστηριότητες μπορώ. Συγχαρητήρια σε όλους σας για την αξιόλογη προσπάθεια και καλή συνέχεια!

  1. Ο/Η Διαχείριση λέει:

   Εκ μέρους του Συλλόγου, ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Έγινε εγγραφή σας στο Μητρώο μας, για την αποστολή προσκλήσεων, Ημερολογίου και τα λοιπά.

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *