Κοιτίς της επαρχίας μας
Ο ΑΤΣΙΧΩΛΟΣ
.
Ο καιρός στο χωριό ώρα 16.29΄ -
Αποφάσεις του Δ.Σ. - 09.04.2022

Στην τελευταία συνεδρίασή του της 9ης Απριλίου 2022, το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Ορίστηκε η Αθηνα Σεΐζη (που αντικατέστησε ανενεργό μέλος του Δ.Σ.) ως Γεν. Γραμματέας.

2. Συζητήθηκε το θέμα του νερού από την πηγή του Μάρκου που με δειγματοληψία έχει κριθεί ακατάληλο για πόσιμο, καθώς και οι απαραίτητες ενέργειες για την καθαριότητα των δεξαμενών, ώστε να βρεθεί λύση στο ζήτημα.

3. Ο αγώνας πεζοπορίας θα πραγματοποιηθει κανονικα στις 30 Απριλίου και όσοι ακόμα επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Θα δοθεί αναμνηστικό στους συμμετέχοντες, καθώς και μπλουζακια  με την ευγενική χορηγεία του κυρίου Νικολάου Γεωργακίλα.

4. Ο εορτασμός του Αγίου Αθανασίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακη 1η Μαΐου (αντί της Δευτέρας 2 Μαΐου), την επομένη του αγώνα πεζοπορίας.

5. Συζητήθηκε ο εορτασμός του Δεκαπεντάγουστου και τη διοργάνωσή του. Αποφασίστηκε ότι οι αρχικές προσφορές για ζωντανή μουσικη ήταν ασύμφορες και αναζητούνται εναλλακτικές.

6. Οσον αφορά το σχολείο (εντευκτήριο), θα ζητηθούν προσφορές για την επισκευή της κεραμοσκεπής και θα ενταθεί η προσπάθεια για την κατασκευή τουαλετών, καθώς οι υπάρχουσες αποτελούν κινδυνο για τη σωματικη ακεραιότητα όσων τις χρησιμοποιούν.
Τέλος θα ζητηθούν προσφορές για υπόστεγο του ξενώνα, ώστε να αποφευθούν ζημιές από τη βροχή και την υγρασία.

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *