Συνεδρίασε το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών χθες Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2025 το πρωί στα γραφεία του επί της οδούς Σαπφούς 18 στο κέντρο της Αθήνας, εν όψει της προσεχούς Γενικής Τακτικής Συνέλευσης. Η συνεδρίαση ξεκίνησε με μια συνολική αποτίμηση των τεσσάρων τελευταίων ετών. Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά όλα τα Μέλη για την άψογη συνεργασία και την προσφορά τους όλο αυτό το διάστημα. Κατά τη διάρκεια της θητείας αυτής:
– Πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και βελτίωσης στον Ξενώνα του χωριού.
– Έγιναν όλες οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου, συνεχίζοντας με συνέπεια το έργο των προκατόχων.
– Υπήρξε άριστη συνεργασία με τον Πρόεδρο του χωριού και την Εκκλησιαστική Επιτροπή, καθώς και με τον Διαχειριστή της Ιστοσελίδας μας, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συνεχή ενημέρωση των συγχωριανών μας και για την έκδοση του ετήσιου Ημερολογίου.
Στο συμβούλιο συζητήθηκαν επίσης τρέχοντα θέματα:
– Η Εορτή των Ταξιαρχών, που θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στο χωριό μας. Μετά τη Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία, θα ακολουθήσει τραπέζι σστο προαύλιο του Αγίου Αθανασίου. Θα υπάρχει πούλμαν από την Αθήνα για τη μεταφορά των συμπατριωτών που δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να ενημερώσουν τα Μέλη του Δ.Σ. Γιάννη Γιαννακόπουλο, τηλ. 6945258770 και Γιώργο Αλεξίου, τηλ. 6978496792.
– Η ολοκλήρωση του Ημερολογίου, το οποίο καταβάλλεται προσπάθεια να έχει εκτυπωθεί έως τις επικείμενες Αρχαιρεσίες στο τέλος του προσεχούς Νοεμβρίου, ώστε να διανεμηθεί στα μέλη του Συλλόγου που θα προσέλθουν να ψηφίσουν για το νέο Δ.Σ. και Ε.Ε.
Η συνεδρίαση του Δ.Σ. ολοκληρώθηκε μέσα σε πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας με στόχο την συνέχιση της κοινής προσπάθειας για το καλό του χωριού μας και την διατήρηση των παραδόσεων μας.