Τί σού 'μελλε να πάθεις! Μετά την κοινωνιοψυχολογική ανάλυση «της» δημοσιογράφου και «της» ψυχολόγου» και όσα θα διαβάσετε παρακάτω από «την» συγγραφέα, δεν είναι απίθανο να βρεθεί και «μία» στιχουργός ή συνθέτις να κάνει τραγούδι τα «πάθη» τού γυναικοκτόνου τών Γλυκών Νερών!
Πώς άραγε να εξηγείται, γυναίκες (Μάνδρου, Μακρή, Δημουλίδου, διαβάστε παρακάτω περίληψη τού νέου «μυθιστορήματός» της από το Facebook...) να «συμπαθούν», αν δεν «αθωώνουν», τόν δολοφόνο μιας γυναίκας;
Τα πράγματα είναι απλά και όχι τόσο πολύπλοκα όσο τα παρουσιάζουν. Το θύμα εκδήλωνε μετά τη γέννηση τού παιδιού της περίεργη συμπεριφορά όχι μόνο από την επιλόχεια κατάθλιψη, αλλά και από το γεγονός ότι δεν ήταν έτοιμη να αναλάβει τά «βάρη» τού έγγαμου βίου και τής μητρότητας.
Τη γνώρισε στην τρυφερή ηλικία τών 15 ετών και έκτοτε ήταν μαζί του, ήταν ο πρώτος και τελευταίος άνδρας τής ζωής της. Γοητευμένη προφανώς από την ωραία του εμφάνιση, τα νιάτα του, αλλά και το γεγονός πως ήταν πιλότος (βάση στατιστικών το επάγγελμα τού πιλότου θεωρείται από τα πλέον γοητευτικά), στα μάτια της φάνταζε ως «θεός» που θα τής χάριζε τον επίγειο παράδεισο.
Προφανώς την ώρα που ο σύζυγος απουσίαζε και το μωρό κοιμόταν εκείνη βρισκόταν στα social media παρακολουθώντας τις ζωές άλλων γυναικών που φαίνονταν να περνούν υπέροχα. Στο μεταξύ το μωρό της είχε τις δικές του ανάγκες και εκείνη αναλογιζόμενη πως ίσως είχε βιαστεί να κάνει αυτόν τον γάμο, άρχισε να νοιώθει άβολα. Ξεβάφονταν τά χρώματα τού έρωτα που μέχρι τότε βίωνε στην αγκαλιά τού άνδρα που θεωρούσε θεό. Ο θεός άρχισε να μεταβάλλεται σε συνηθισμένο άνθρωπο. Παίζει να είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.
Δεν πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα, ούτε καν για στραγγαλισμό, πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι...
Στον οποίο αναγκάστηκε να καταφύγει μια «συγκροτημένη προσωπικότητα», ο «ατυχήσας» στον γάμο του «γοητευτικός" σύζυγος, «ο πιλότος Εσείς, έχετε ποτέ ακούσει από τα «μέσα» την επαγγελματική ή εν πάση περιπτώσει μια άλλη ιδιότητα ενός γεωργιανού, πακιστανού ή αλβανού «ειδεχθούς εγκληματία»!