Κοιτίς της επαρχίας μας
Ο ΑΤΣΙΧΩΛΟΣ
.
Ο καιρός στο χωριό ώρα 09.22΄ -
Ανακοινώσεις του Συλλόγου

17 Οκτωβρίου 2023 - Ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του χωριού ανακοινώνουν ότι ο εορτασμός των Αγίων Ταξιαρχών (8 Νοεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 5 Νοεμβρίου 2023 ημέρα Κυριακή.

Η καθιερωμένη εκδρομή προσκυνητών από την Αθήνα θα γίνει με πούλμαν. Συγκέντρωση εκδρομέων όπως και πέρυσι στην Πλατεία Ομονοίας έξω από το Hondos Center και αναχώρηση για τον Αγιοταξιάρχη στις 06.45′ την Κυριακή το πρωί. Η τιμή συμμετοχής των εκδρομέων από Αθήνα ανέρχεται στα 35 ευρώ όπως και την περσινή χρονιά.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και Αρτοκλασίας θα δοθεί γεύμα στο προαύλιο του Αγιοθανάση. Για όσους δεν επιθυμούν μετάβαση με πούλμαν, η συμμετοχή στο γεύμα ορίζεται σε 15 ευρώ.

Υπεύθυνη εκδρομής η κ. Άννα Μεργούπη, τηλέφωνο επικοινωνίας για δηλώσεις συμμετοχής 6946630875, το αργότερο έως και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023.

14 Οκτωβρίου 2022 - Από Δ.Σ. απεστάλη στον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Μανώλη Σκαντζό ηλεκτρονικό μήνυμα σχετικά με το Πάνω Γεφύρι του Λουσίου. Βλ. δημοσίευση…

11 Οκτωβρίου 2022 - Η συμπατριώτισσα εξ Αμερικής Πολυτίμη Σκουρλά - Ζερβού κατάθεσε το ποσό των 200 ευρώ στο ταμείο του Συλλόγου. Μαζί με τις ευχαριστίες του το Δ.Σ. του Συλλόγου τής εύχεται υγεία και ευτυχία στην ίδια  και την οικογένεια της.

10 Οκτωβρίου 2022 - Συνεδρίασε χθες Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ατσιχωλιτών. Βλ. δημοσίευση…

1η Ιουλίου 2022 - O Σύλλογος Ατσιχωλιτών προσφέρει προς εκμετάλλευση τον Ξενώνα του χωριού, ένα διώροφο κτίριο, που στον πάνω όροφο έχει τέσσερα (4) δωμάτια διαμονής επισκεπτών πλήρως εξοπλισμένα. Καθώς και το πρώην Δημοστικό Σχολείο στο προαύλιο του Αγίου Αθανασίου, τώρα Εντευκτήριο και λαογραφικό μουσείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6945258770.

18 Απριλίου 2022 - Ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εύχεται στα μέλη και στους φίλους του, σε όλους τους συγχωριανούς και συγχωριανές, Γορτυνίους και Αρκάδες όπου γής, Καλό Πάσχα!

22 Φεβρουαρίου 2022 - Ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών διοργανώσει «αγώνα» πεζοπορίας στις 30 Απριλίου 2022 το απόγευμα, ημέρα Σάββατο, με αφετηρία το Πάνω Γεφύρι, τον Αγιαντρέα και την Αρχαία Γόρτυνα και τερματισμό την πλατεία του χωριού. Όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος με κάθε τρόπο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, είτε ως διαγωνιζόμενοι είτε ως εθελοντές να βοηθήσουν στη διοργάνωση είτε απλώς ως θεατές.

Σχόλια (1)
  1. Ο/Η Ατσιχωλίτης λέει:

    Καλός Πάσχα! Σε όλους και όλες, Ατσιχωλίτες και Ατσιχωλίτισες, στον κόσμο όλο…

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *