.
Ατσιχωλίτες χορηγοί…

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής ανακοίνωση των μελών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του χωριού Θεοδώρου Κων. Τσουτσάνη, Βασιλικής και Σταυρούλας Μπερζελέτου:

Απευθυνόμενοι σε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε τα εξής έργα που έλαβαν χώρα τον τελευταίο καιρό στον τόπο μας. Μετά την ανακαίνιση του Αγίου Αθανασίου και του Αγίου Γεωργίου, ολοκληρώσαμε τις εργασίες στους Άγιους Ταξιάρχες (στέγη, αρμολόι εξωτερικών τοίχων και καλλωπισμός του περιβάλλοντος χώρου). Μετά το πέρας των εργασιών, έγινε Θεία Λειτουργία, Αρτοκλασία από τον Σύλλογο και με την επιμέλεια της κυρίας Βασιλικής Μπερζελετου, κόλυβα για την επιμνημόσυνη δέηση των τεθνεόντων. Στην όλη αυτή προσπάθεια συνέβαλαν ουκ ολίγοι…

Ακολουθεί κατάλογος των χορηγών, με ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες του Εξωτερικού για την μεγάλη προσφορά τους:

Μεργούπης Μιχάλης (Ταξιάρχης), Τσουτσάνη Βούλα και Μεργούπης Χρήστος, Ηλιόπουλος Γεώργιος και Φωτεινή, Λυμπεροπούλου - Ηλιοπούλου Μαρία, Τσουτσάνη - Γεωργακοπούλου Μαρία. Τους ευχαριστούμε ευχόμενοι να είναι πάντοτε καλά και πάντοτε να θυμούνται το χωριό τους. Καθώς και τους λοιπούς συμπατριώτες και συμπατριώτισσες:

Τσουτσάνης Γεώργιος και Ελευθερία, Τσουτσάνης Θεόδωρος και Βιολέτα, Τσουτσάνη Βάσω, Τσουτσάνης Ανδρέας- Μαρία, Τσουτσάνη Αγγελική, Τσουτσάνης Θεόδωρος του Κων., Τσουτσάνης Πανταζής και Αλίκη, Αλεξίου Κωνσταντίνος και Ιωάννα, Μποζίκα Όλγα και Ηρώδης, Πάσχος Θανάσης, Πάσχου Μαρία και Πάνος, Δρακοπούλου Πόπη και Μαριαλένα, Δρακοπούλου Ελένη και Σπύρος, Σκουρλάς Τάσος και Χρήστος, Θεοχάρης Θανάσης και Δέσποινα, Μπερζελέτου Βούλα και Βασιλική, Καψιμάλης Ηλίας, Αγγελοπούλου Δήμητρα, Γεωργακίλας Νίκος και Κατερίνα, Θεοδωροπούλου Βούλα, Τσαρμπόπουλος Φώτης και Αφροδίτη, Γιαννακόπουλος Γιάννη και Βάσω, Γούβαλης Στάθης και Γιούλα, Κοκλώνη Άννα, Τριποσκούφη Αννίτα, Τσίρκα Άννα, Τσίρκα Βούλα, Παπαβασιλοπούλου Γεωργία, Λαβδιώτη Βάσω, Ιωάννα και Παναγιώτα και ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών.

Ευχαριστούμε τέλος τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Χριστογιαννόπουλο Αθανάσιο για τον καθαρισμό του ναού καθώς και τον Βασίλη Δρακόπουλο για την εν εν γένει βοήθειά του.

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *