Κοιτίς της επαρχίας μας
Ο ΑΤΣΙΧΩΛΟΣ
.
Ο καιρός στο χωριό ώρα 12.16΄ -
Στο Ηρώον του χωριού - Τελευταία νέα…

Στεφάνι στο Ηρώον του Ατσιχώλου κατέθεσαν μέλη του Συλλόγου, Ατσιχωλίτες και επισκέπτες που βρέθηκαν στο χωριό κατά την Εθνική Επέτειο. Βλ. και σχετική δημοσίευση…

Ο Σύλλογος Ατσιχωλιτών την προπερασμένη Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 έκοψε την πίτα του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Βλ. δημοσίευση…

Απεβίωσε την 12η Μαρτίου 2023 στο Τορόντο Καναδά σε ηλικία 87 ετών η Μαρία θυγατέρα Νικολάου Ηλιόπουλου (Μυλωνά)*. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς της.

* Επιλέξτε το όνομα για να δείτε τον γενεαλογικό κλάδο…

Απεβίωσε την 11η Μαρτίου στην Αθήνα σε ηλικία 85 ετών ο Ιωσήφ Βαρβαρέσος του Παναγιώτη και της Ελένης το γένος Σπ. Δρακόπουλου*. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

Απεβίωσε την 26η Φεβρουαρίου 2023 στην Αθήνα σε ηλικία 63 ετών ο Θεόδωρος Δρακόπουλος του Αγγέλου και της Παναγιώτας (Τούλας) το γένος Παπαντωνίου εξ Ελληνικού*. Η κηδεία του ετελέσθη στο Ελληνικό την 2α Μαρτίου 2023. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

Απεβίωσε στην Αθήνα σε ηλικία 78 ετών και κηδεύτηκε σήμερα 1η Μαρτίου 2022 στο Νεκροταφείο της Καισαριανής ο Δημήτριος Σαραντόπουλος του Ιωάννου και της Ελένης το γένος Χρ. Λαμπροπούλου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ατσιχωλιτών «Ο Άγιος Αθανάσιος» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους και συγγενείς του.

15 θέσεις εργασίας με 8μηνη σύμβαση στην μονάδα 5 ΔΕΗ Μεγαλόπολης. Υποβολή αιτήσεων έως και τη Δευτέρα 20.03.2023. Βλ. λεπτομέρειες εδώ…

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού υπέβαλε Ερώτηση στη Βουλή με θέμα «Αποκατάσταση της γέφυρας στον ποταμό Λούσιο στην Αρχαία Γόρτυνα». Ελπίζουμε να δοθεί κάποια απάντηση…

Σχόλια (5)
 1. Κ. Δρακόπουλος Άγγελος says:

  Πωλείται οικία: https://www.spitogatos.gr/aggelia/1113794720

 2. Λαμπρόπουλος Χρήστος says:

  Αξιότιμα μέλη του συλλόγου μας, Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία. Θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κατέθεσα το ποσό των €50 προς ενίσχυση του συλλόγου του χωριού μας. θα ήθελα να με ενημερώσετε, τι χρειάζεστε, (και πόσο κοστίζει) για να λαμβάνω το ημερολόγιο. Η διεύθυνση που μπορείτε να μου το στείλετε είναι: Ιερέων Μακρόπυλων 13 - Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ. 173-43. Τηλ. 6974192861.

 3. Καλή χρονιά στην πατρίδα!

 4. Κυριάκος Παπανικολάου says:

  Καλημέρα με υγεία για όλους! Χαίρομαι που βλέπω συμπατριώτες του πατέρα μου αείμνηστου Νίκου Παπανικολάου του Κυριάκου, να ασχολούνται ενεργά με τον τόπο τους, σε κάθε τομέα. Οι αναμνήσεις από το χωριό, σε εκδρομές με τους γονείς μας, είναι έντονες, αν και δεν το επισκέπτομαι πλέον συχνά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ενδιαφέρομαι να λαμβάνω το ετήσιο ημερολόγιο Ατσιχωλιτών, όταν εκδίδεται και παρακολουθώντας την ιστοσελίδα να συμμετέχω σε όποιες δραστηριότητες μπορώ. Συγχαρητήρια σε όλους σας για την αξιόλογη προσπάθεια και καλή συνέχεια!

  1. Εκ μέρους του Συλλόγου, ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Έγινε εγγραφή σας στο Μητρώο μας, για την αποστολή προσκλήσεων, Ημερολογίου και τα λοιπά.

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *