.
Γενεαλογικό δένδρο ΜΠΡΟΥΣΤΑ

Επιλέξτε κατωτέρω τον γενεαλογικό κλάδο. Παραπέμπει στο διάγραμμά του. Εκεί, στη γραμμή επιλογών, στην κορυφή της σελίδας, έχετε στη διάθεσή σας διάφορες επιλογές και στοιχεία, όπως καταλόγους, αναζήτηση συγγενειών και προσώπων, εκτυπώσεις κτλ.

Γενεαλογικός κλάδος

ΜΠΡΟΥΣΤΑ Δημητρίου (1840).

Δημήτριος Κων. Μπρούστας. Ο υιός του Δημητρίου Μπρούστα, επιτυχημένος και δραστήριος Ατσιχωλίτης, δραστήριο μέλος της Αδελφότητος Ατσιχωλιτών, διετέλεσε Πρόεδρος και Μέλος του Δ.Σ. από της επανιδρύσεώς της (1945) και μετέπειτα κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα (έως το 1977).

Πρόσωπα

Τα μέλη της οικογενείας Κωνσταντίνου Μπρούστα υπήρξαν εκ των συμπατριωτών μας εκείνων που ίδρυσαν και εστήριξαν εξ αρχής το έργο της Αδελφότητος / Συλλόγου Ατσιχωλιτών από της ιδρύσεώς της. Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μπρούστας υπήρξε εκ το ιδρυτών της Αδελφότητος (1906). Για τον υιό του Δημήτριο, βλ. ανωτέρω. Άλλοι δύο υιοί του, ο Γεώργιος Κων. Μπρούστας και Αθανάσιος Κων. Μπρούστας, Μέλη (Αντιπρόεδρος, Ταμίας) του Δ.Σ. (1946-1949 και 1957-1960 αντιστοίχως).

Σημείωση

Στον εκλογικό κατάλογο Δήμου Γόρτυνος του 1865 είναι εγγεγραμμένος και ο Μπρούστας Ιωάννης του Νικολάου, ετών 28, γεωργός, προφανώς αδελφός του ΜΠΡΟΥΣΤΑ Δημητρίου (1840). Δεν γνωρίζουμε περαιτέρω στοιχεία περί αυτού, Αν υπάρχουν στη διάθεσή σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με μήνυμά σας, επιλέγοντας από τη γραμμή επιλογών Επικοινωνία.

Το σχόλιό σας...

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *